سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, November 25, 2008

++ Round-Round in Qlate & Terengganu Kite~

Salam..

Dari 20-23. November, aku and family ke terengganu Pictures, Images and Photos & kelantan Pictures, Images and Photos. Kebetulan masa tu, Nabilah, adik yang ke 4 baru habis study di UITM Cendering, so alang2 nak bawa balik barang-barang dia, kami gi holiday sekali [ Cuti-Cuti Malaysia ]... rasa seronok gak coz dah lama x gi jalan2 dengan family lebih-lebih lagi di tepi pantai...banyak juga tempat kami lawati walaupun keadaan cuaca tidak mengizinkan..maklmlah musim tengkujuh.. hujan je memanjang..tapi Alhamdulillah kami selamat tiba ke destinasi..dan serba sedikit dapatlah juga melihat keindahan & tempat-tempat menarik di sekitar bandar Kuala Terengganu & Kelantan..

so dibawah ni disertakan sekali gambar2 kami holiday di sana..

Photobucket
Photobucket

Melawat Taman Tamadun Islam..

Photobucket

Di Masjid Kristal & Pasar Payang..

Photobucket

Di Kelantan..

cuti cuti malaysia Pictures, Images and Photos

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam