سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, November 13, 2008

++ Pukul 4 pagi yang sunyi...

Photobucket

(Kalo rajin bacelah kalo x, xyah bace sebab xde ape2 yang penting)..
kalo nak baca gak..Silekan ;p..
.



Salam..

ah sudah.. sekarang ni dah pukul 4 pagi.. mate x boleh nak tutup.. minggu ni pulak minggu 'holiday' jadi berehat sakan le sekarang ni.. ooh ye..patut r, tadi dah tido..huhu..mule2 ingatkan nak tengok tv..last2 tv yang tgk ana balik..
emak,yah, muhd masing2 da lene dibuai mimpi.. erm baguslah. adolah sikit idea nak pok pek dalam ni. Kebuhsanan.. selalunye time ni ade la jugak hamba Allah yang dok melayan.. tapi sekarang x dah. pasai dia dah mule sibuk dengan hal2 dia.. xpelah.
nak available to everyone rase malas pulak nak layan.. karang ade je yang tego.. bile x tego karang kate sombong..baik sonyap je la..

sambil2 online ni, rase mcm nak makan lakse penang mak masak tadi.. Perghh! sedap siot.. Alhamdulillah.. terus terangle katekan..mak ana ni memang pandai masak.. bukan nak cakap besar..tapi hakikat nya.. hehe yang ana ni je yang kene belajar dr mak..kalau x camne nak menuju ke alam perkhawinan kan.. huhu. :P

erm entahle..nampaknye puas sakan le ana dok umah ni..dari tahun lepas bulan 8 sampai la ni.. ish ish.. nampknye menganggur sementara le.. huhu .. tapi xpe, InsyaAllah dengar2 borang UPU kuar bulan 1 ni.. erm..harap2 dapat le tempat nanti.. Kamu semua Doakan ye!

sekarang ni, sambil2 online kat ym, nasib bek oneesan ade.. so adelah teman nak berborak..
tapi x lame pun.. dia da nak masuk tdo.. ala hai tgl le sorang2 lagi.. huhu..

oklah sebelum ana melalut lobeh2 baik ana stop dulu.. so InsyaAllah jika dipanjangkan umur kite berjumpe lagi... Ilalli'qa..



Photobucket

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam