سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, November 18, 2008

++ Finnish Movie: FC Venus (Deutschland 2005/2006)

Photobucket

FC Venus is a modern comedy about women and men, and the differences between the two.

The main characters in the film are Anna and Pete, a couple in their late twenties who live happily together in Helsinki. Pete plays football on a team called FC HeMan, in the lowest possible league. The team sucks, but its players still play, watch, and live football. Anna hates the whole sport, but doesn´t interfere with Pete´s hobby because she loves him.

Anna´s love for Pete is put to the test when she finds out to her shock that Pete has ordered tickets with his teammates to the Football World Cup in Germany, putting his team first and her second.

In a fit of anger, Anna ends up making a bet with Pete: She puts together a team from the wives and girlfriends of the FC HeMan players and challenges the men to a match at the end of the summer. If the women win, the men will have to give up football. If the men win, the women will never again give the men a hard time about their hobby.

Thus is the women´s team FC Venus formed. The film follows the women during one summer on their quest towards the football match to end all football matches.

It´s his game but her rules.




kepada sesape yang suka tengok movie yang berkonsepkan 'perlawanan bola sepak' this is one of the best movie i have seen.. p/s This movie is in German language..

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam