سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, November 11, 2008

++ Carilah pasangan yang terbaik untuk hidupmu wahai anak Adam..

muvie Pictures, Images and Photos

Terkejut si jejaka.......penuh persoalan di hatinya........
mungkinlah sudah jodoh........
itulah isterinya........
hibanya rasa hati.........
namun tetap redha pada taqdir.........
asalkan punya Iman itulah paling penting........
saat-saat berjumpa terpesona memandang benarkah isterinya menawan sungguh cantik......... jangan mudah percaya.... harta pangkat dan rupa....... indahnya dimata berawaslah........ Rasul telah bersabda insan punya Agama...... AKHLAKnya mulia fahamilah............
Cari-carilah........ pasangan hidup betul-betul oh kawan........ bahagia berseri........ rumahtangga Aman Harmoni.........
Cari...........Cari....Cari.........

2 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Dhiya said...

pernah dgr lagu..suka dgr..tp tak ingt sape yg nyanyikannya..awk ada lagu nye tak??

Najibah Ali ナジバ said...

pernah dgr, tp xde lagu ni..maalish eh

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam