سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, December 1, 2008

++ ALLES GUTE ZUM 19. GEBURTSTAG NABILAH

Camat hari tue yah..birthday yang ke 19..1.Dec.2008.
Hang da tue dah..hohoho...
ape pun ebah harap yah akan berjaya di dunia & akhirat..
jangan asyik nak usha 'micheal' jer.. haha
Du Bist jetzt ALT~! huhu.. Liebe dich love Pictures, Images and Photos.. meh cium sikit :P

Photobucket

awat muke sedih je?.. senyum r sikit..

Sony Ericsson C902 front-side Pictures, Images and Photos

Birthday present dah dapat kan??

Photobucket

ha! senyum camni kan ke cantik... huhuhu

Kuchen Pictures, Images and Photos

Kalo buat kat yah camni pun best gak kan.. haha!

So dikesempatan ni,Saye nak ucapkan Selamat Hari Tue kepade sesape yang menyambutnye pada bulan December ni.. sekian..

cup cakes Pictures, Images and Photos


BIRTHDAY CUPPY CAKE: kepade sesape yang berkenaan..silelah pilih nak yang mane. dah amik pi main jauh2...ngee~

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam