سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, October 13, 2008

++ Rindula kat dia..Ewelina~ Freundschafst für immer..


Ewelina & I at KLCC....in year 2006

rindula kat dia ni... Lina, ehrlich~ Ich vermisse dich ganz toll... hmm ich frage mich ob ich nach Deutschland fliegen kann..mochte dich wida zu treffen..


kennst du noch, wir waren in kelana jaya wann meiner altern nach Mekkah geflogen war?..zusammen mit Nina nach KL herum gegangen..so viele spaß gehabt~?..es war ein tolles errinerungen fuer mich. also, lina, ich hoffe von dir bald zu treffen.........wann?... wenn ich das geld genug habe...

du bist eine gute freundin...für Immer... =)

machst gut~!! & viel glück....alles was du machst~~~



Fruendschaft für Immer.. =).. Küßli~~~

Friends

Growing pains
Broken chains
A sad melody

Falling tears
Listening ears
A friend just for me

Reaching out
Sharing doubt
When life gets me down

Hands to clutch
Gentle touch
Can turn me around

Spoken words
Softly heard
Cognitivity

Holding tight
Loving light
Calm serenity

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam