سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Friday, October 10, 2008

++ O. N. E. W. O. R. D


Y O U . C A N . O N L Y . T Y P E . O N E . W O R D !
N O . E X P L A N A T I O N S !


1. Yourself:
♥ Najibah
2. Your boyfriend/girlfriend :
♥ none
3. Your hair:
♥ Black
4. Your Mother:
♥ mak
5. Your Father:
♥ abah
6. Your Favorite Item:
♥ cellphone
7. Your dream last night:
♥ weird
8. Your Dream Home:
♥ cozy
9. The Room You Are In:
♥ white
10. Favorite color:
♥ Pink
11. Your fear:
♥ love
12. Where do you want to be in ten years?
♥ heaven
13. Who you hung out with last night:
♥ atuk
14. Where you last night:
♥ home
15. Your Best Friend:
♥ gorgeous
16. One of Your Wish List Items:
♥Best friend
17. Your Gender:
♥ Female
18. The Last Thing You Did:
♥ LOL
19. What You Are Wearing:
♥ Jubah
20. Your Favorite Weather:
♥ Winter
22. The Last Thing You Ate:
♥ fisch
23. Your Life:
♥ okay
24. Your Mood:
♥ okay
25. Who are you:
♥ unknown

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam