سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, October 14, 2008

++ Demam~~~~~~~~


DEMAM~~~~~

Oh tidak... badan terasa kurang sedap..tekak rase sakit since semalam..erm patutla...rupenyer nak demam hari ni.. tapi ana tetap gagah mengerakkan jari jemari untuk menekan keyboard bewarna kelabu ni..erm..tapi difikirkan balik...Alhamdulillah Allah men'demam'kan ana hari ni..moga2 dosa2 kecil ana terhapus~ InsyaAllah..Aminn.. (maklumlah ana manusia biasa ..tidak terlepas melakukan dosa ~~sedar ataupun tidak~~)

takde apa sangat untuk di luahkan hari ni..cuma tadi menyempat buat account di Top 100 Malaysian blog~ konon2 diminta vote blog ana ni.. apa2 pun, ok juga..semoga ramai yang tahu tentang kewujudan blog yang tak seberapa ni..

oklah, nampknya kekuatan untuk bergerak normal semakin berkurang...ana perlu berehat...

oklah, jumpa di lain masa yea...

ilalli qa' wa ma assalamah.. Till then & Tata..(bis dann, auf weidersehen =) )

Wasalam~~~

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam