سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, August 28, 2008

++ RAMADHAN KAREEM...ALLAHU AKRAM..


()"*"() | ( 'o', ) |(,,)=(,,)=======================| *`..` SeLaMaT `..`* *`..` MeNYaMBuT `..`* *`..` RaMaDaN `..`* *`..` Al-MuBaRaK `..`* |============================|| | ()"*"() | ( 'o', ) |(,,)=(,,)=======================| *`..` SeMoga RamAdHan kALi iNi`..`* *`..`DiberiKaN 1001 RaHmaT & KeBerKatan-Nya `..`* *`..`InsYaALLAH`..`* *`..` `..`* |============================| | ()"*"() | ( 'o', ) |(,,)=(,,)=======================| *`..` RiBuan KeMaAfan`..`* *`..` AnDai Ade SaLah `..`* *`..` & SiLaP`..`* *`..` `..`* |============================| ~semoga kite dikurniakan malam seribu bulan tu ya rakan² seperjuangan ku...semoga ramadhan kali ini dirai dgn bertambahnya amalan kite kepadnye...amiiiiinnnn13:52

” Sentiasalah setting niat, upgrade iman, download sabar, upload usaha, delete dosa, update doa, dan topup ilmu supaya dapat redeem redha Allah. Selamat menyambut Ramadan yang mulia “ Ramadhan kareem..13:53

''Kekasih Pilihan Allah DihadiahiNya Dengan Dugaan Tanda Kasihnya...Tak Dibiar Terlena Dlm Dakapan Lazat Melimpah...Tp Dihidangkan Keperitan, Susah Dan Payah yg Tiada Sudah.. "








0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam