سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, June 3, 2008

++Masih di JOHOR..MAAF xdapat selalu on9

SALAM alaik..

Alhamdulillah... aku kembali online setelah sekian lame menyepi..huhu...
still di jb...dan seperti biasa agak susah untuk aku online..bila time kat umah makcik je aku boleh reply comment2 & msg2 u all semua..agak membosankan...huhu..

anyway, nuthing much happend here lately...cume last 2 days agak bz menjahit skirt aku ...erm...bagi nampak baru sket...hehehe jahit rende2 n butang2 kat situ..bagi meriah sket.. :P..

pastu, jage si kecik tu..erm..baby fatimah..yang x habis2 meragam..huhu..mintak di dukung jer...nasib bek x lama..so what else..jalan2 kat jb..dengan my niece, Haziqah gi city square..tngk cite "Apa Kata Hati" lakonan Raja Farah & Farid Kamil....overall cite tu ok...but hmm biase la...banyak ciri2 kebaratan yang diorang tonjolkan..apa2 pun, amik pengajaran dari situ..

erm...x lama lg aku akan pulang semula ke kl...insyaAllah 23 ni kot..erm..tiket bus x beli lagi..hehehe.. oklah rasenye x banyak yang aku nak cite kat sini...cume x sabar nak balik semula ke kl...last few days, mak aku ada call...dia kata adik aku..Muhammad dah gunting rambut...agaknye camne la muke dia eyh...dulu, time rambut panjang, orang kate dia cam girl la..emak orang la..hahaha..kelakar nye..xpe2..ni da potong ni..nampak cam laki balik la tu..biasela..bile sekolah international je leh bela rambut panjang...so time tu la dia gunekan peluang sehabis2nye bela rambut..ni dah masuk balik skolah kebangsaan kenelah potong..kalau tak..mau kene marah dengan guru disiplin nanti..hehehe

so, syukran jazilan coz sudi meluangkan masa membaca aktiviti aku sepanjang aku di Johor..maaf kerana tak dapat online selalu..

Wasalam..

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam