سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Friday, May 16, 2008

++Talian Misteri [+62...........ilmu Hitam] KARUT!

Assalamualaikum WBT...

Hai..pekaba semua?...so..kite berjumpe lagi..hehehe..hari ni..aku ader terbace paper Harian Metro pasal talian yang bernombor panjang bewarna merah yang gune ilmu hitam tu..menyebabkan 2 kematian di Puchong..

"Petikannya yang aku terima daripada rakan aku melalui YM: Attention!! if u r receiving any call from the number that is unusually short (like 4 digits or sumthin) or any number that starts with +62 or any number that appeared in red.. please dont answer!! it can kill you!! this ain't no joke!! please be careful coz there are people out there who are still practising BLACK MAGIC!! please.. i dont wanna lose you!!

aku ingatkan bende ni betul la..sebab dah banyak kali aku terima message and email pasal ni..aku bukan nak percaye sangat pasal benda-benda karut ni..tapi tetibe pulak aku rase was2 pasal ni..dah tu..aku bagitaula kat mak , adik dan atuk aku pasal ni..tup..tup..aku selak paper tu [muka surat bape ntah]..then aku tersenyum sendiri..pasal semua tu karut je..budak pompuan yang anta sms palsu tu pun dah kene tangkap..

hidup-hidup aku ingatkan betul..dah aku bgtau diorang..last-last..aku cakap kat diorang ..aku minta maaf la..benda tu semua tipu..sebenarnye tujuan aku inform kat diorang pasal semua ni pasal yelah..xnak bagi diorang terkena..lagipunkan sekarang ni banyak benda-benda pelik berlaku..so tak mustahila...last2 benda-benda ni semua tipu..Alhamdulillah la..

apelah kan..nak buat lawak pun..biar la bende logik sket..bukannye kelakar pun..lagi menyusahkan orang adalah..
sekarang ni , dah kene cekup..sape malu?..anda dan keluarga anda juga..Nauzubillah..harap-harap xdelah diantara kita yang buat macam ni..berdosa je kan...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam